2014. február 19., szerda

Toszkán paradicsomleves


Imádom a Knorr Toszkán paradicsomlevesét, azt próbáltam meg házilag elkészíteni, nekem nagyon ízlik.

Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 7 dl paradicsomlé
  • 5-6 dl víz
  • 1 kiskanál bazsalikom
  • fél kiskanál kakukkfű
  • pici rozmaring
  • 2 kiskanál cukor
  • 1 kiskanál só
Elkészítése:
  1. Pici olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzányomjuk a fokhagymát is. Ha kell pár evőkanál vizet is hozzárakunk.
  2. Ráöntjük a paradicsomlevet és a vizet.
  3. Fűszerezzük, majd forrástól számított 5-10 percig főzzük.
  4. Botmixerrel pépesítsük a hagyma miatt.
  5. Mozzarella sajttal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése