2016. december 28., szerda

Ischler


Hozzávalók:
  • 35 dkg liszt
  • 25 dkg rama
  • 10 dkg darált dió
  • 15 dkg porcukor
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 kiskanál kakaó
  • 1 pici fahéj
Elkészítése:
  1. A hozzávalókat összegyúrjuk, kitartó gyúrás után jól formázható tésztát kapunk.
  2. Kinyújtjuk, 2 mm vastagra, majd tetszőleges méretű formával kiszaggatjuk.
  3. Sima tepsire rakjuk, előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 10 perc alatt kisütjük őket.
  4. Szilvalekvárral összeragasztjuk a korongokat.
  5. Tetejét olvasztott csokival bevonjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése